Salceson

Salceson wykonany z zachowaniem największej staranności, jeśli chodzi o dobór poszczególnych elementów mięs. Odpowiednie proporcje sprawiają, że salceson jest jedyny w swoim rodzaju o niepowtarzalnym smaku.

Salceson to jeden z naszych najpopularniejszych wyrobów podrobowych. Do jego produkcji wykorzystywane są między innymi tłuszcz, podroby, skrawki mięsa czy głowizny. Kluczem do wyprodukowania smacznego salcesonu są odpowiednie proporcje i wysoka jakość stosowanych składników. Całość jest oczywiście doprawiana, aby gotowy produkt zachwycał swoim smakiem.

Salceson najczęściej spożywany jest w połączeniu z pieczywem. Doskonale smakuje ułożony na kromce świeżego, wiejskiego chleba z prawdziwym masłem. Wszyscy smakosze salcesonu z pewnością doskonale wiedzą, jak przepyszne jest to połączenie. Salceson może być wykorzystywany także do przygotowywania innych dań, na przykład obiadowych. Podawać go można między innymi z kaszą gryczaną, a nawet makaronem.

 

WAGA PRODUKTU
ok. 3 kg 

TERMIN PRZYDATNOŚCI
14 dni